28 mar. 2008

Suplimente alimentare de cea mai înaltă calitate
Pe măsură ce înaintăm în secolul 21, suntem ameninţaţi de tot mai multe pericole la adresa sănătăţii şi a bunăstării. Contaminarea crescută a aerului, apei şi solului, alimentele modificate genetic, conservanţii şi substanţele chimice artificiale din alimente, consumul crescut de droguri, alcoolul şi cafeaua, sursele artificiale de iluminat, stresul conştient şi inconştient cauzat de o lume mult mai nesigură şi cu un ritm mult mai alert - aceştia sunt factorii care nu doar că stau în calea unei sănătăţi optime, ci pot cauza şi diferite boli.
CaliVita® International fabrică şi comercializează suplimente alimentare de cea mai înaltă calitate, care ajută la contracararea efectelor devastatoare ale mediului la adresa sănătăţii. Consumul adecvat şi regulat al acestor suplimente este o parte indispensabilă a unui stil de viaţă modern, sănătos, dinamic. Oferindu-vă o gamă largă de suplimente de cea mai bună calitate, produsele CaliVita® sunt fabricate după cele mai înalte standarde. Pentru a-şi dezvolta suplimentele, CaliVita® International aplică constant ultimele descoperiri ale ştiinţelor moderne nutriţionale, combinate cu utilizarea preparatelor medicinale tradiţionale, dar foarte eficiente, care aparţin unor culturi diferite şi au o vechime de câteva sute, ba chiar mii de ani. Această îmbinare a ştiinţei şi tradiţiei este ceea ce face ca linia de produse CaliVita® să fie cu adevărat unică.
Agenţii activi din suplimentele CaliVita® includ vitamine, antioxidanţi, aminoacizi şi plante, toate ajutând la menţinerea unei sănătăţi optime şi la întărirea sistemului imunitar al organismului.
Produsele sunt fabricate în Statele Unite, conform standardelor Administraţiei Alimentelor şi Medicamentelor (FDA), din materii prime de origine naturală. Toate produsele CaliVita® deţin garanţia calităţii 100% de la CaliVita® International.

Niciun comentariu: