28 mar. 2008

Ce este si cum lucreaza QXCI?

Ce este si cum lucreaza QXCI?

Cel mai avansat aparat biorezonant in domeniul medical din lume, la ora actuala.
Sistemul este bazat pe reactia energetica a miilor de itemi stocati in system.
Utilizarea acestui dispozitiv nu trebuie sa inlocuiasca interpretarea medicala sau avizul medical.
Acest program este deci un instrument pentru sanatate.
O chestiune trebuie inteleasa: fiti flexibili si intuitivi in gandire.

Computerul este un generator de frecvente care trimite in afara date si preia date, poate numara frecventele, poate masura amplitudine, rezistenta, frecventa, le poate filtra - deci se creaza o legatura cibernetica. Trimite frecventele spre pacient, preia frecventele de la pacient si poate sa le corecteze.
Prima reactie pe care o avem fata de o substanta din mediul inconjurator apare intr-o sutime de secunda. Reactivitatea in electronica este o schimbare in tensiune, intensitate, rezistenta. Deoarece cele mai mari reactii sunt la nivel ionic, intr-o sutime de secunda avem un varf de reactivitate.
De exemplu un pacient poate avea o reactivitate constanta, inalta sau in crestere iar asta se poate numi rezonanta, prin urmare rezoneaza la diferiti stimuli, de exemplu am un mar – recunosc mirosul, reactionez - rezonez la ideea de mar.
Cu ajutorul QXCI putem masura si cum semnalul se intoarce de la pacient la aparat si invers si daca rezonanta se intoarce la aparat la aceasi lungime de unda. Transmitand o frecventa si masurand reactia la aceasta frecventa si observand cum reactioneaza corpul la frecventa respective putem masura raspunsul la diferitele vibratii electromagnetice.
Computerul observa ca unele reactii nu sunt normale si pot fi ajustate in urma unor terapii. Aceasta se numeste terapia AROFOCUS. De exemplu daca avem reactie care este diferita de cea normala computerul poate schimba frecventa stimulului. Trimite un stimul, masuram reactia, mai trimite unul iar masuram; daca apar la undele cerebrale o deformatie, calculatorul poate anticipa deformatia undelor cerebrale si poate trimite un stimul care poate stabiliza frecventa undelor cerebrale.
Sunt frecvente care pot sa neutralizeze unele efecte negative ale unor virusi, bacterii, viermi si putem sa creem un semnal prin care afectarea pe care o provoaca acesti germeni sa fie recunoscuta; se creaza niste stimuli in corpul uman care reusesc sa distruga bacteriile, virusii ca un fel de electrocutare prin diferite frecvente asa cum o unda sparge un pahar – rezoneaza si sparge.
Exista o banda intreaga de frecvente cu ARO FOCUS therapy care ating diferite nivele ale bolilor.

Niciun comentariu: