27 mar. 2008

Ce este biorezonanta?

Ce este biorezonanta?

Noile concepte din fizica cuantica incep sa fie reflectate in stiinta biologiei, in mod special in studiul campului electromagnetic al corpului uman. Se stie deja ca tiparul sau organizarea oricarui sistem biologic este stabilit de un camp electromagnetic (electrodinamic pentru materia vie) care este determinat pe de o parte de componentele sale atomice, fizico-chimice si care, pe de alta parte, determina comportamentul si orientarea acestor componente.
Acest camp este electric in sens fizic, dar prin proprietatile sale, coreleaza entitatile sistemului biologic intr-un tipar caracteristic.

Timp de mai bine de un secol, mai multi cercetatori au incercat sa afle cum functioneaza energia in interiorul organismului uman si de asemenea sa o masoare sau chiar sa o vizualizeze.
Dispozitivele medicale care exista astazi pot sa masoare direct campul electrodinamic al corpului si aceste masuratori sunt uzuale clinic fiind utile indeosebi in depistarea semnelor de boala inca din stadiile incipiente.
Orice substanta, inerta sau organica, emite energie electromagnetica proprie. Acest aparat foarte sofisticat, care a fost folosit si in Statele Unite de catre astronautii din cadrul NASA,creat de profesorul american Bill Nelson inregistreaza aceste unde electromagnetice pe care organismul fiecaruia dintre noi le emite, si le compara cu valorile normale pe care un organism sanatos ar trebui sa le aiba. Apoi , cand gaseste o valoare care este iesita din normal, si care reprezinta un posibil semn de boala in segmentul masurat, aparatul este capabil sa corecteze aceste valori, deci sa fie un veritabil mod de tratament pentru pacient.

QXCI, datorita faptului ca este un aparat de ultima generatie ofera o multime de date privind starea dumneavoastra de sanatate, toate intr-un singur loc, nu ca pana acum, cand o serie de analize se faceau fiecare in parte prin diferite clinici si spitale, necesitand timp indelungat si efort material sporit. El face posibil ceea ce medicina a asteptat intotdeauna…diagnostic rapid si neinvaziv care detecteaza dezechilibrele inainte ca boala sa se manifeste individualizand fiecare pacient.
Stresul asupra diferitelor organe sau segmente ale organismului, in exces reprezinta calea spre boala. Stresul poate avea multe cauze cum ar fi: toxicitate, trauma, agenti patogeni, factori mentali, energii negative, alergii, cauze ereditare, obiceiuri daunatoare, sindroame deficitare, etc. Pe masura ce acest stres asupra organismului evolueaza, si boala evolueaza.

Niciun comentariu: