27 mar. 2008

Ce este interfata cibernetica?

Ce este interfata cibernetica?


Interfata cibernetica este un canal de comunicare intre calculator si persoana. In timpul acestei conectari a calculatorului prin dispozitivul medical acesta poate comunica cu persoana iar persoana poate raspunde calculatorului.

Interfata cibernetica transmite date bioenergetice de joasa tensiune organismului prin canale sale disponibile dupa care sorteaza, stabileste prioritatile si testeaza reactivitatea electro psihologica a pacientului prin mesajele, cautand riscurile sau orice este in neregula, ca de exemplu, virusi, deficiente, slabiciuni ale diferitelor organe sau sisteme, alergii, anormalitati si alimente care au un efect nociv asupra pacientului.

Computerul este un generator de frecvente care trimite in afara date si preia date, poate numara frecventele, poate masura amplitudine, rezistenta, frecventa, le poate filtra - deci se creaza o legatura cibernetica. Trimite frecventele spre pacient, preia frecventele de la pacient si poate sa le corecteze.
Prima reactie pe care o avem fata de o substanta din mediul inconjurator apare intr-o sutime de secunda. Reactivitatea in electronica este o schimbare in tensiune, intensitate, rezistenta. Deoarece cele mai mari reactii sunt la nivel ionic, intr-o sutime de secunda avem un varf de reactivitate.
Dispozitivele medicale care exista astazi pot sa masoare direct campul electrodinamic al corpului si aceste masuratori sunt uzuale clinic fiind utile indeosebi in depistarea semnelor de boala inca din stadiile incipiente.

Cel mai avansat aparat biorezonant in domeniul medical din lume, la ora actuala este QXCI. Sistemul este bazat pe reactia energetica a miilor de itemi stocati in system. Utilizarea acestui dispozitiv nu trebuie sa inlocuiasca interpretarea medicala sau avizul medical. Acest program este deci un instrument pentru sanatate.

Niciun comentariu: