28 mar. 2008

Ce testeaza si trateaza QXCI?

Ce testeaza si trateaza QXCI?


Lipsa semnelor si a simptomelor, nu denota o sanatate perfecta. Cand boala incepe sa se declanseze intr-un organism, ea evolueaza treptat, la inceput fara sa fie vreun semn care sa atraga atentia pacientului. Aparatul QXCI, prin diagnosticul sau deosebit de complex, si de atent, detecteaza semnele de boala inca din stadiile incipiente, inainte ca insusi pacientul sa isi dea seama ca ceva este in neregula cu el. De aceea este atat de apreciat la nivel mondial. Orice boala incepe datorita unui anumit fel de stres care actioneaza asupra corpului uman. Ea ajuta la inlaturarea acestui stres, si opreste boala sa apara! QXCI stimuleaza organismul si il readuce la echilibrul propriu, il ajuta sa se autovindece.
Aparatul este folosit si se bucura de succes peste tot in lume, in toate domeniile medicinii.
Este utilizat pe plan international de medici de medicina generala, oncologisti, naturopati, homeopati, dentisti, chiropracticieni, acupuncturisti si consultanti in domeniul nutritional.
Stiinta de ultima generatie vine in sprijinul sanatatii noastre , cu acest dispozitiv care poate diagnostica peste 100 de boli printr-o metoda neinvaziva, fara ace si fara radiatii. Cei care au probleme de sanatate si vor sa-si controleze starea de sanatate intr-un mediu si in mod placut, fara ace si fara radiatii, pot apela la serviciile noastre.
O simpla testare ne poate da rezultatul mai multor investigatii complicate si costisitoare sau ne poate indica ce analize trebuie sa facem pentru a avea un diagnostic corect, care sunt riscurile de boala, ce planta, remediu sau medicament sunt cele mai potrivite pentru fiecare. Astfel, pacientul poate cunoaste starea de sanatate in mod complet, iar medicul poate fi mai eficient in diagnosticare.

Niciun comentariu: