28 mar. 2008

Aparatul QXCI

Aparatul QXCI transmite date bioenergetice organismului prin 110 canale disponibile dupa care sorteaza, stabileste prioritatile si testeaza reactivitatea electro psihologica a pacientului prin mesajele receptionate pe cele 110 canale simultan, asemanator unui program anti-virus pentru calculatoare, cautand riscurile sau orice este in neregula, ca de exemplu, virusi, deficiente, slabiciuni ale diferitelor organe sau sisteme, alergii, anormalitati si alimente care au un efect nociv asupra pacientului.
Aparatul prezinta date legate de reactivitatea si rezonanta biologica a corpului dvs. si indica nevoile, disfunctiile si vulnerabilitatile pe care le aveti.
Incercam sa masuram energia corpului din punct de vedere electric: voltajul (tensiunea), amperajul (intensitatea), rezistenta, hidratarea, oxigenarea, presiunea protonica si electronica. Multe masuratori ale medicinei traditionale se rezuma doar la rezistenta si temperatura dar ei sunt indicatorii cei mai slabi. Masuratorile cele mai precise in ceea ce priveste energia corpului sunt voltajul si aperajul, acestea reflecta schimbul ionic – schimbul de electroni, protoni, particule elementare.
Se fac masuratori electrionice utilizand amplificatori foarte sensibili – se pot instala electrozi pe corp. Electrozii sunt construiti dintr-un metal special pentru cap si un tip special pentru incheieturi – care este impregnat in cauciuc – o substanta conducatoare de electricitate.
Acestea vor crea un potential electric impreuna cu fluidul din corp – electrolitul existand si in corp. Cu cat electrolitul este mai puternic, cu atat semnalul este mai puternic. Acest semnal este amplificat printr-o serie de amplificatoare aratand valori ale tensiunii, intensitatii si rezistentei. Se iau rezultatele masuratorilor preliminare – 8 de pe cap si 4 de la extremitati si se transmit calculatorului. Prin variatii ale tensiunii si intensitatii putem masura frecventa.
Dupa ce pacientul este conectat la aparat toate celulele umane sunt preluate cybernetic prin cele 110 canale ale sistemului de biofeedback.
Orice substanta, inerta sau organica, emite energie electromagnetica proprie. Acest aparat foarte sofisticat, care a fost folosit si in Statele Unite de catre astronautii din cadrul NASA,creat de profesorul american Bill Nelson inregistreaza aceste unde electromagnetice pe care organismul fiecaruia dintre noi le emite, si le compara cu valorile normale pe care un organism sanatos ar trebui sa le aiba. Apoi , cand gaseste o valoare care este iesita din normal, si care reprezinta un posibil semn de boala in segmentul masurat, aparatul este capabil sa corecteze aceste valori, deci sa fie un veritabil mod de tratament pentru pacient.
QXCI, datorita faptului ca este un aparat de ultima generatie ofera o multime de date privind starea dumneavoastra de sanatate, toate intr-un singur loc, nu ca pana acum, cand o serie de analize se faceau fiecare in parte prin diferite clinici si spitale, necesitand timp indelungat si efort material sporit. El face posibil ceea ce medicina a asteptat intotdeauna…diagnostic rapid si neinvaziv care detecteaza dezechilibrele inainte ca boala sa se manifeste individualizand fiecare pacient.
Stresul asupra diferitelor organe sau segmente ale organismului, in exces reprezinta calea spre boala. Stresul poate avea multe cauze cum ar fi: toxicitate, trauma, agenti patogeni, factori mentali, energii negative, alergii, cauze ereditare, obiceiuri daunatoare, sindroame deficitare, etc. Pe masura ce acest stres asupra organismului evolueaza, si boala evolueaza.

Niciun comentariu: