9 iul. 2012

Biorezonanta

Ce este biorezonanţa?
Este o metodă de analiză neliniară (sistem de diagnostic neliniar - NLS), nou introdusă între metodele de diagnostic.
Este o investigaţie neinvazivă şi fără emisie de radiaţii, folosită pentru a examina starea de sănătate a diferitelor organe, ţesuturi sau chiar celule.
Romanii au si ei acces acum la un aparat superperformant, creat de Bill Nelson, cercetator in cadrul NASA.
Dispozitivul a fost realizat dupa 20 de ani de cercetari in domeniul medicinei bioenergetice si se bazeaza pe transmiterea spre organism a 66 milioane de semnale electromagnetice de mai multe ori pe secunda.Aparatul scaneaza intregul corp, oferind un diagnostic amanuntit al bolilor de care sufera ,dar realizeaza si tratamente ce pregatesc organismul sa faca fata unor viitoare maladii la care e predispus.
Acesta este folosit de personalul medical ca o modalitate auxiliară de diagnostic . Acurateţea pentru diagnostic este de 81,7%, conform producătorului.Actualmente, el este folosit în cosmonautică, pe staţiile orbitale, oferind posibilitatea verificării stării de sănătate.
Romanii se pot trata acum dupa cele mai inalte standarde care erau folosite exclusiv in urma cu cativa ani numai de armata si serviciile spatiale americane.
Specialistii spun ca aparatul, pe baza reglarii campurilor energetice, omoara bacteriile din organism si ii comanda un proces de autovindecare.
Cum operează el?
Dispozitivul de biorezonanţa detectează diferenţa dintre semnalele de intrare şi ieşire de diferite frecvenţe, iar programul de calculator asociat selectează etaloanele (modelele) cele mai apropiate de înregistrarea persoanei.
Sunt situaţii în care, după consultaţia cu dispozitivul de biorezonanţa, se impune efectuarea unor investigaţii suplimentare, specifice pentru bolile pe care dispozitivul le-a detectat.
Fiecare organ şi celulă are oscilaţiile sale distincte, care sunt stocate în memoria calculatorului şi pot fi afişate pe ecran ca un grafic ce reprezintă schimbul de informaţie dintre acel organ sau ţesut şi mediu. De asemenea, fiecare proces patologic are graficul său propriu, stocat în memoria calculatorului. După ce se face înregistrarea , sistemul compară gradele de similaritate spectrală obţinute, cu cele ale ţesuturilor sănătoase, ale ţesuturilor cu modificări anatomo-patologice sau ale agenţilor infecţioşi. Astfel se obţine un diagnostic virtual.
Dispozitivul poate fi folosit, de asemenea, pentru monitorizarea eficienţei unui tratament sau în centrele de cercetare.
Cum decurge o consultaţie cu aparatura de biorezonanţa?
Inregistrarea datelor  se face prin intermediul unui semnal sonor de diferite intensităţi şi frecvenţe. Urmează apoi analiza şi interpretarea fiecărei imagini înregistrate, cu diagnosticele cele mai probabile, iar în final se determină compatibilitatea cu anumite remedii naturale, medicamente, alimente etc., în funcţie de diagnosticul stabilit.Calculatorul va oferi medicului peste 10.000 de informatii despre starea pacientului.
De reţinut!
Dispozitivul arată şi predispoziţiile (tendinţele) organismului către anumite boli ce ar putea apare în viitor. Inregistrarea pacientului se stochează în calculator, iar la controlul ulterior se poate face analiza comparativă şi se poate aprecia evoluţia starii de sanatate.
Dispozitivul are posibilitatea de a realiza şi terapie. Orice tulburare sau boală este de fapt tradusă ca o oscilaţie electromagnetică dizarmonioasă, care produce un blocaj ce interfera cu funcţionarea normală a corpului. Aceste blocaje pot fi corectate cu ajutorul unor oscilaţii electromagnetice de semn opus, realizându-se astfel armonizarea.

Niciun comentariu: