9 iul. 2012

Diagnosticare


SCIO preia semnalele electromagnetice emise de organism, le prelucreaza, le aduce la parametrii normali, fiziologici, si le returneaza organismului, realizand asa-numita "normalizare homeostazica".

Fiecare celula "transmite" semnale electromagnetice care dirijeaza procesele biochimice din organism. Aceste semnale se emit intr-o anumita gama de frecventa, care poate fi inregistrata si analizata cu ajutorul unor aparate performante, printre care SCIO ("Scientific Consciousness Interface Operation Sistem") - unul dintre cele mai apreciate sisteme de investigatie  si tratament, specific  medicinei  "bio-informatice".

Diagnosticare
SCIO evalueaza starea de sanatate a organismului, analizand totalitatea schimburilor bio-electrice care se produc intre celule, deoarece tocmai la acest nivel poate fi depistat inceputul unei boli. Potrivit unui principiu preluat din medicina traditionala orientala, boala este o consecinta a unor blocaje energetice, care apar atunci cand schimburile electrice si electromagnetice dintre celule sunt perturbate. Organismele sanatoase emit asa-numitele "oscilatii electromagnetice fiziologice" (sau "armonice"), care sunt inregistrate de computer.

In mod concret, clientul  care recurge la testul de verificare  prin biorezonanta este conectat, prin intermediul unor electrozi ce i se aplica pe frunte si la incheieturile membrelor, la un computer in care este instalat programul SCIO. Computerul realizeaza apoi o scanare a intregului organism, inregistrand atat oscilatiile fiziologice, cat si oscilatiile patologice (care nu se incadreaza in limitele celor considerate a fi armonice). Acest sistem de verificare , total noninvaziv, analizeaza starea de sanatate a organismului prin prisma a peste 8000 (!) de elemente si realizeaza o imagine a starii de sanatate sub forma unor grafice care sunt apoi analizate si descifrate de terapeut .

Sistem de tratament noninvaziv
Tratamentul prin biorezonanta incepe cu o sedinta de  evaluare energetica. In timpul acesteia, sunt obtinute informatii complete privind functionarea sistemelor si organelor (sistemul cardiovascular, cel osos, cel digestiv, cel muscular, ficatul, inima, splina stomacul, pancreasul, aparatul genital, sistemul endocrin, sistemul imunitar etc.) si parametrii de vitalitate (functia cerebrala, functia suprarenalelor, permeabilitatea energetica, hidratarea, oxigenarea celulara, pH-ul mediului intern etc.). In acelasi timp, se analizeaza prezenta vitaminelor, mineralelor, proteinelor si aminoacizilor in organism, precum si gradul de toxicitate al acestuia.

Computerul  realizeaza  atat un profil psiho-emotional, cat si un profil de "risc de boala" (enumerand afectiunile de care pacientul risca sa sufere in perioada urmatoare). In functie de toti acesti parametri, terapeutul  stabileste tratamentul adecvat. La sfarsitul unei asemenea sedinte de evaluare, se realizeaza si o echilibrare energetica a organismului,  clientul urmand  sa revina pentru o serie de sedinte de tratament. Numarul acestora este stabilit tot de terapeut  in functie de amploarea dezechilibrelor  si reactia individuala la terapie.
 In cadrul sedintelor de tratament, computerul prelucreaza semnalele electromagnetice emise de organism iar  pe cele dizarmonice  le aduce la parametrii fiziologici normali caracteristici starii de sanatate, astfel organismul invata, din nou, sa functioneze corect. Pe de alta parte se  pot distruge agentii patogeni (fungi, virusi,bacterii,paraziti),  se pot face desensibilizari la alergeni sau la intolerante alimentare, se pot elimina blocajele de orice fel , se atenueaza tedintele  mostenite.
Prin reglarea sistemului bio-informational, mecanismele de autovindecare ale organismului reincep sa functioneze, invingand boala.
 Important de retinut: tratamentul este eficient doar daca pacientul respecta un regim alimentar echilibrat si un stil de viata sanatos! 

Niciun comentariu: